AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak yeni şeyler keşfedeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak kişinin bundan zarar göreceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kişinin her türlü zenginliğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek tövbe etmeden vefata, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir