AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kısmetinin hep açık olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek bazı sorunların başgöstereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan iğne olmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir