AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kir çıkartmak

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek makam ve rütbe edineceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak zararların günden güne artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan vurulmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek sözleri tutulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir