AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta pamuk görmek

Kahve falında kulakta pamuk görmek

Kahve falında kulakta pamuk görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok daha iyi günler göreceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulakta pamuk gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulakta pamuk görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında kulak pamuğu görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz pamuk görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına inanılır.

Kahve falında pamuk didiklemek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün pamuk görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir