AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, belki ölümler görüleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak zenginlik elde edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak işinde başarılı olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak durgun giden işlerin açılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir