AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa pamuk tıkamak

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işarettir.

Kahve falında pamuk tıkamak afiyette giden düzeninden olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında burnuna pamuk tıkamak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kulakları tıkamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kulak tıkamak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi zararını karşılayacağına işarettir.

Kahve falında kulaklarını tıkamak çok sevinçli haberler alacağına, akıl vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti tıkamak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik tıkamak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir