AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pamuk görmek

Kahve falında beyaz pamuk görmek

Kahve falında beyaz pamuk görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz pamuk gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz pamuk görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pamuk şeker görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak çalışmaları kötüleyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pamuk prenses görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında pamuk yakmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk tıkamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulur.

Kahve falında pamuk yediğini görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir