AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe pamuk şeker görmek

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, adının fesada karışacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında pembe pamuk şeker gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek onun istediği yoldan gideceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk şeker almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerdeki verimin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulur.

Kahve falında pamuklu şeker görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz pamuk şeker görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk şekeri almak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir