AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak pamuğu görmek

Kahve falında kulak pamuğu görmek

Kahve falında kulak pamuğu görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kulak pamuğu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kulak pamuğu görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işarettir.

Kahve falında kulakta pamuk görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulur.

Kahve falında pamuk tarlası görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk dövmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk toplandığını görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ağzında pamuk görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk yediğini görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir