AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta kir görmek

Kahve falında kulakta kir görmek

Kahve falında kulakta kir görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta kir gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kulağını kirli görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek yanlış yollardan döneceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli kulak görmek verdiği sözleri tutacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında kulağı kirli görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kirini temizlemek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Kahve falında kulak kiri yemek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir