AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı kirli görmek

Kahve falında kulağı kirli görmek

Kahve falında kulağı kirli görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, canla başla çalışacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kulağı kirli gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalettir.

Kahve falında kulakta kir görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Kahve falında kirli kulak görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında kulağında kir görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kulağını kirli görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında kulak kiri görmek şansın yaver gideceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir