AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarını kirli görmek

Kahve falında kulaklarını kirli görmek

Kahve falında kulaklarını kirli görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Kahve falında kulaklarını kirli gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kulakta kir görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kirli kulak görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek çok güzel çalışmalar yapacağına, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını kirli görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, rızıksız kalacağına işaret eder.

Kahve falında kulağı kirli görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir