AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kiri yemek

Kahve falında kulak kiri yemek

Kahve falında kulak kiri yemek istediği noktalara geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında kulak kiri yemek gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında kulak kiri yemek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak kiri görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli kulak görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağını kirli görmek kötü olayların meydana geleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulur.

Kahve falında kulakta kir görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir