AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, durulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağından kir çıktığını gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına inanılır.

Kahve falında kulak kiri yemek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulak kirini temizlemek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını kirli görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kiri görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kulağında kir görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli kulak görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir