AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını kirli görmek

Kahve falında kulağını kirli görmek

Kahve falında kulağını kirli görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında kulağını kirli gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında kirli kulak görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında kir görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Kahve falında kulak kiri görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir