AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kulak görmek

Kahve falında kirli kulak görmek

Kahve falında kirli kulak görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, eve huzur dolacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli kulak gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında kulak kirini temizlemek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta kir görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağını kirli görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kirli kulak görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kiri yemek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında kulak kiri görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir