AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında kulağı kirli görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulakta kir görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında kir görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli kulak görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını kirli görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, tecrübe sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kiri yemek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir