AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarını temizlemek

Kahve falında kulaklarını temizlemek

Kahve falında kulaklarını temizlemek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük zararlar getireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulaklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında kulak temizlemek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını temizlemek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kulakları temizlemek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulur.

Kahve falında birinin kulağını temizlemek zarara uğrayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir