AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakları temizlemek

Kahve falında kulakları temizlemek

Kahve falında kulakları temizlemek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulakları temizlemek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kısmetlerin azalacağına inanılır.

Kahve falında kulakları temizlemek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak temizlemek sevgisinin artacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir