AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak temizlediğini görmek

Kahve falında kulak temizlediğini görmek

Kahve falında kulak temizlediğini görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hakkını alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak temizlediğini gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kulak kılı temizlemek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kulak içi temizlemek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin kulağını temizlemek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağı temizlemek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kulaklarını temizlemek şansın önünün kesileceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir