AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kulağını temizlemek

Kahve falında birinin kulağını temizlemek

Kahve falında birinin kulağını temizlemek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kulağını temizlemek gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kulak temizlemek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalettir.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kirini temizlemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağı temizlemek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir