AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kulağını temizlemek

Kahve falında kendi kulağını temizlemek

Kahve falında kendi kulağını temizlemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, hep yerinde sayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kulak temizlemek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Kahve falında kulaklarını temizlemek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kulak içi temizlemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir