AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak temizlemek

Kahve falında kulak temizlemek

Kahve falında kulak temizlemek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak temizlemek gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kulağı temizlemek bütçesinin küçüleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulakları temizlemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı temizlemek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağını temizlemek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir