AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kılı temizlemek

Kahve falında kulak kılı temizlemek

Kahve falında kulak kılı temizlemek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kılı temizlemek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaklarını temizlemek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kulağı temizlemek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir