AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından kir aktığını görmek

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında kulağından kir aktığını gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının aktığını görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında kulağın aktığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak aktığını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, ticarette yol katedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli su aktığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, verimin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suyun aktığını görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir