AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçe kullanmak

Kahve falında kepçe kullanmak

Kahve falında kepçe kullanmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kepçe kullanmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında kepçe kullandığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kepçe kullanmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kepçe görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, zarar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kepçe kaşık görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kamyon kepçe görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kepçe sürmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Kahve falında kepçe operatörü görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kepçe görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir