AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek içinin huzurla dolacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek kurulu düzeni olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulur.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin büyüdüğünü görmek kendisi ile gururlanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir