AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kolay yollardan kazanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzaktan haberler işiteceğine yorulur.

Kahve falında dişinin büyüdüğünü görmek adının her yerde geçeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini büyütmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerin büyüdüğünü görmek yeni işlere gireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir