AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı temizlemek

Kahve falında kulağı temizlemek

Kahve falında kulağı temizlemek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük çaba sarfedeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı temizlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kulağı temizlemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak içi temizlemek üzüntülerin son bulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulakları temizlemek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı temizlemek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak temizlemek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir