AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını temizlediğini görmek

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek

Kahve falında kulağını temizlediğini görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında kulağını temizlediğini gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek fırsatların elden kaçacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek işine dört elle sarılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak içi temizlemek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kulakları temizlemek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kulağı temizlemek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalettir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir