AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kıllarını temizlemek

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, borçlanıp, hasta olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kulak kılı temizlemek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını temizlemek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kulakları temizlemek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Kahve falında kulağı temizlemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak içi temizlemek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir