AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kulağını temizlemek

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek parasız kalmaya, zarar verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Kahve falında kulakları temizlemek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kulağını temizlemek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı temizlemek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalettir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak temizlemek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi kulağını temizlemek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir