AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından ameliyat olmak

Kahve falında kulağından ameliyat olmak

Kahve falında kulağından ameliyat olmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Kahve falında kulak ameliyatı görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından ameliyat olmak herkesi doğru yola çağıracağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak ameliyatı olmak umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında göz ameliyatı yapmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ameliyat olduğunu görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir