AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında kulak kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kesilmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kesilmesi görmek işlerini düzene sokacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında kulağı kesilmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir