AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında pamuk görmek

Kahve falında ağzında pamuk görmek

Kahve falında ağzında pamuk görmek geçim kaygısı duymayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında ağzında pamuk gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında ağzından pamuk çıkarmak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında pamuk görmek çok hayırlı işlere gireceğine, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk toplamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ve pamuk görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk yandığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk ellemek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Kahve falında toplanmış pamuk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir