AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk dövmek

Kahve falında pamuk dövmek

Kahve falında pamuk dövmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ruhunun dinleneceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında pamuk dövmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Kahve falında pamuk dövmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk ipliği görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında pamuk fidanı görmek kişinin afiyette kalacağına, dertlerinin unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk ve yün görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında pamuk ektiğini görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir