AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk tarlası görmek

Kahve falında pamuk tarlası görmek

Kahve falında pamuk tarlası görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında pamuk tarlası gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak hayalkırıklığı duyacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk tarlası görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Kahve falında tarlada pamuk görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir