AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk yediğini görmek

Kahve falında pamuk yediğini görmek

Kahve falında pamuk yediğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek her şeyin sarpa saracağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk yediğini görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında burnuna pamuk tıkamak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pamuk görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında pamuk satın almak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek şansızlığın kırılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir