AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kiri görmek

Kahve falında kulak kiri görmek

Kahve falında kulak kiri görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında kulak kiri gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kulağında kir görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından kir çıktığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kiri yemek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında kulak kiri görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kirini temizlemek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir