AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kılı koparmak

Kahve falında kulak kılı koparmak

Kahve falında kulak kılı koparmak sağlığının yerinde kalacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, borçların biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulak kılı koparmak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, büyük başarılara kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kulak içinde kıl görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kılı kesmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağında kıl görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını kıllı görmek mutluluğunun zedeleneceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı kulak görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kulağı kıllı görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir