AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kulak görmek

Kahve falında kıllı kulak görmek

Kahve falında kıllı kulak görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, oldukça büyük başarılara, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı kulak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın içinde kıl görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı yakmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından kıl koparmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kulak kılı çekmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında kıl görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı kıllı görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kılı koparmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir