AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı kıllı görmek

Kahve falında kulağı kıllı görmek

Kahve falında kulağı kıllı görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kulağı kıllı gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında kulak kılı görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak içinde kıl görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıllı kulak görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak kılı yakmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulakta kıl çıktığını görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağın içinde kıl görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir