AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında kıl görmek

Kahve falında kulağında kıl görmek

Kahve falında kulağında kıl görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bunun için her gün şükredeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kulağında kıl gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kulağından kıl koparmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kılı koparmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında kulakta kıl görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kulak kılı çekmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kulağı kıllı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kılı yakmak yüzünün gülmeye başlayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir