AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın kıllandığını görmek

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, amacına ulaşabileceğine, hüsrana uğratacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağın kıllandığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında kulakta kıl görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını kıllı görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, enerjisini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kılı koparmak oldukça kazançlı işler yapacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında kıl görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kulak kılı temizlemek bilmek istediklerini öğreneceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı kulak görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında kulak kılı görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kılı kesmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir