AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak ısırdığını görmek

Kahve falında kulak ısırdığını görmek

Kahve falında kulak ısırdığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak ısırdığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Kahve falında kulağını ısırmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak ısırmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı ısırmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağını ısırmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak ısırdığını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında arı ısırmak geri planda kalacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine yorulur.

Kahve falında bacak ısırmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir