Kahve falında kulağı ısırmak

Kahve falında kulağı ısırmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı ısırmak gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında kulağı ısırmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak ısırdığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kulak ısırmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağını ısırmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını ısırmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak kısmetlerinin bollaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında atın ısırdığını görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir