Kahve falında kulağını ısırmak

Kahve falında kulağını ısırmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını ısırmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında kulak ısırmak ekmeğinin verimli olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağını ısırmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalettir.

Kahve falında kulağı ısırmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, anne baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağını ısırmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak ısırdığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalettir.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dil ısırmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yanak ısırmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir