AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hikmet sahibi olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kolunu ısırmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında kol ısırmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz köpek ısırdığını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir