AnaSayfa / Genel / Kahve falında bere görmek

Kahve falında bere görmek

Kahve falında bere görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet eder.

Kahve falında bere gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Kahve falında bere görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında pembe bere takmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün bere görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bere hediye etmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bere takmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mor bere görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında atkı bere satın almak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir