AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında kir görmek

Kahve falında kulağında kir görmek

Kahve falında kulağında kir görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, güzel günler için çalışılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kulağında kir gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine inanılır.

Kahve falında kulağında kir görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kulağının kirli olduğunu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulakta kir görmek önemli bir lider haline geleceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında kulak kirini temizlemek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek eğitimlerinin iyi olacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında kulak kiri görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir